SLUT MED ÅRS FRUSTRATIONER, OVERVÆLDELSE OG FORVIRRING OMKRING DIN FORRETNING FRA IDAG!

BEGYND

AT ÅBNE OP

FOR EN LAVINE AFMULIGHEDER OG SUCCES MED DIN FORRETNING!“BEVIST FORMEL ØGER DIN DAGLIGE PRODUKTIVITET OG SALG MED 2-300% !”Gør som hundredvis af tidligere elever! Luk op for sluserne til overflod - Dette 7-Dages kursus indeholder alt hvad du behøver at vide, for at kunne løfte din forretning, online marketing og salg op til næste niveau - og ændre DIN personlige livskvalitet een gang for alle, ved hjælp af konkrete og effektive metoder for vækst og success på nettet! Kom foran og spar årtiers DYRE studier! Opnå en viden kun meget få danskere har!

Hvis dette lyder som noget for DIG, så læs HVERT et ord nedenunder!

Hej! Mit navn er Di Johansson 

-  Forfatter af bogen “The 7 Hidden Secrets For Why You Don´t Sell!” og direktør hos Martial Arts Sales Academy.

Vi hjælper ledere og freelancere som dig med at få laser fokuserede resultater indenfor forretning og salg, såvel som forbedret livskvalitet og bedre helbred, således at du kan begynde at udleve dine drømme - indenfor få måneder!

KENDER DU OGSÅ TIL DISSE UDFORDRINGER?!

Har du nogensinde følt du er gået mod en mur, mens du har kæmpet en brav kamp for bedre salgsresultater, produktivitet og kundeservice - alene for at bevidne at des mere du prøver, des mere modgang får du?

Eller har du ofte prøvet virkelig intenst at få din forretning til at blomstre og blive mere synlig, for udelukkende at føle du konstant rammer ved siden af, og selv efter mange tusinder af kroners investering i markedsføring, have skabt mere distance mellem dig og dine drømme?

Eller kan du se dig selv i et af de følgende scenarier?

 • Mangel på energi og klarhed
 • Lav produktivitet og indtægt
 • Mangel på inspiration og motivation

Så følg med her for nu vil jeg give dig et gevaldigt Wake-Up Call!

Jeg havde præcis de samme udfordringer gang på gang og igen og igen! Og uanset hvad jeg gjorde var jeg ikke i stand til at finde nogen vej ud af denne tilsyneladende endeløse situation, og komme frem til det jeg ville med min forretning. Jeg var gået i stå.

Fejl nummer 1: Jeg plejede udelukkende at fokusere på mine egne mål.

Efter at have brugt omtrent hele mit liv (35 år) på at være super sælger for adskillige internationale virksomheder og samtidig have brugt mindst ligeså lang tid på elite idræt, nærmere betegnet Tae Kwon Do (kampsport), coachede jeg store personligheder, skuespillere, celebrities og elite sports profiler i Los Angeles, både personligt og gennem talrige publicerede artikler i lændsdækkende kampsports - og fitnessmagasiner.

Men jeg manglede stadigvæk en virkelig effektiv måde at markedsføre mig selv på og mine dengang såkaldte "freelance services". Specielt fordi jeg ville have dem til at vokse sig ind i en fuldvoksen virksomhed.

Jeg arbejdede med millioner af ting på een gang og havde meget svært ved at fokusere på een enkelt ting af gangen. (Fejl nummer 2)

I forsøget på at klatre opad bjerget til success med mine services, som både inkluderede grafisk design, 3D Visualisering, elite coaching og salg - var jeg til sidst nødt til at konfrontere mig med sandheden.

Mit liv handlede hovedsageligt om fysisk træning og salg. Og selv om jeg var blevet mester i personlig branding, manglede jeg stadig professionel erfaring i opbygning af en virksomhed, i at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til de rigtige svar og løsninger samt indenfor strukturering af min tid og mine mål, for at nå dertil hvor jeg ønskede at være indenfor de deadlines jeg havde givet mig selv.

Faktum er, at når du er ret stabil i din kunnen, indenfor et eller to områder, bliver du/vi som mennesker ofte "magelige" og indlæringscentrene i hjernen kan begynde at visne, ved ikke at blive brugt og dagligt udfordret. Hjernen går i stå og stopper med at udvikle sig. Det skete også med mig. Selv uden at være opmærksom på det. Jeg var overbevist om at jeg vidste alt det jeg behøvede at vide, og forstod simpelthen ikke hvorfor jeg ikke kunne nå det næste niveau! Selv mine salg stagnerede!

Min hjerne begyndte at "visne" af ren og skær stress. Og jeg var på vej ind i en nedadgående, negativ spiral. Kan du nikke genkendende til det?... 

Kan du forestille dig hvordan jeg havde det?! At gå i stå, er et af de værste scenarier du kan sætte dig selv i - specielt hvis du ved du har potentiale! Så til sidst endte jeg op i ren -

Frustration

Stress

Overvældelse

- Og magtesløshed

Book Min Plads! ▹

Jeg døjede med lange sygeperioder, og den rene sandhed af at føle mig ensom i min kamp, som efterhånden ledte mig ind i en følelse af magtesløs overvældelse. (Fejl nummer 3: Det at være fysisk fit for fight var bestemt en stor hjælp, men det var ikke nok.)

"Analysis paralysis" eller det, der på jævnt Dansk hedder "Analyse lammelse", leder til stress - og du begynder at mangle inspiration og guidance til fortsat vækst. I værste tilfælde vil du ende op med angstanfald.

Så jeg blev simpelthen nødt til at spørge om hjælp for at komme videre til næste niveau. Det at spørge var dog ikke min stærke side, kender du det?

Men efter mange år, begyndte jeg at stille de rigtige mennesker, de rigtige spørgsmål og begyndte at se mønsteret...

 Min kamp med at finde løsningen!

Jeg begyndte at ændre mine vaner... Ved at udføre daglige fysisk - og mentalt udfordrende øvelser. Jeg designede et skridt-for-skridt træningsprogram til mig selv, ved hjælp af min omfattende viden indenfor kampsport.

Min IQ begyndte at ændre sig enormt efter bare få uger. Jeg blev lige pludselig i stand til at se en sammenhæng mellem flere forskellige ting, som endte ud i løsninger jeg aldrig nogensinde ellers havde kommet på eller opdaget.

Jeg begyndte selv at absorbere viden hurtigere end nogensinde før, bl.a. fra private coaching sessions af Tony Robbins (mesterguruen indenfor personlig udvikling), Brendon Burchard (Verdens nr. 1 Succes Coach og Jim Rohn, samt adskillige andre mestre.

Jeg mærkede efterhånden dagligt, effekten  af "Struktureret High Performance"  - efter bare et par måneder!

Når jeg nu blev konfronteret med udfordringer, havde jeg meget mere kontrol og fokus. Ja, præcis - FOKUS! Fokus var begrebet, der ændrede alt for mig. Jeg droppede at fokusere på 100 forskellige ting, for at satse ALT på ÉN enkeltstående mission.

"Ved hjælp af disse daglige, korte men effektfulde øvelser, "vågnede" jeg gradvist op og min hjerne begyndte at blive super aktiv"

"I salgssituationer blev mine reaktioner, min opmærksomhed og hukommelse meget hurtigere i forbindelse med mine kære prospekters argumenter og som et resultat deraf begyndte mine salgsresultater at skyde i vejret!"

Og det var ikke en effekt af almen salgstræning. Det var et resultat af, at have trykket på de rigtige knapper inde i "roden" på mig selv, så at sige.  Min hjerne og mit hjerte var nu aktiveret og LEVENDE - i bedste velgående! Dette resulterede efterhånden i dramatisk øget produktivitet! Og alt dette i en "zone", hvor jeg konstant var helt afslappet, vel vidende om, at alt nu ville blive godt. Jeg kunne føle det. Jeg kunne smage det. Ja, nogle gange begyndte jeg rent faktisk at sammenligne mig selv med Bradley Cooper fra "Limitless". Jeg havde fundet nøglen til overflod og non-stop inspiration, der nu konstant flød ud af mit indre!

Via disse egenudviklede øvelser og coaching i verdensklasse, begyndte jeg nu at bruge beviste metoder til at opnå mine mål. På samme tid som jeg nu var i stand til at eliminere stress helt og aldeles!

På et tidspunkt vidste jeg ikke at der rent faktisk fandtes en bestemt metode, en helt bestemt måde at øge sin daglige produktivitet på, samtidigt med at reducere sit stressniveau. Men igennem flere års forsøg, konstante udfordringer og studier, havde jeg endelig opskriften på succes!

"Jeg var tilbage i topform som fredfyldt kriger!"

SÅ, HER ER DÉT DER SKETE !

Indenfor en meget kort periode lykkedes det mig at skabe hele grunden for min forretning, ved at samle alle de mange års viden sammen jeg havde oparbejdet. Jeg fik simpelthen skabt et super unikt koncept med medfølgende framework. Ja rent faktisk et helt nyt system for succes! Det har nu ført til:

 • Færdiggørelse af bogen omkring systemet
 • Dette website
 • De fantastiske services, der nu
 • Har været lanceret nationalt og internationalt

Alt dette, fordi jeg simpelthen valgte at træffe en konkret beslutning. Derefter lavede jeg en plan, ved hjælp af alt det jeg havde lært gennem årene. Og så udførte jeg denne plan. Alt dette skete henover kun ca. 18 mdr. Resultatet er det du ser på lige nu. Så, ved hjælp af mine -

 • 33 fremgangsrige år indenfor Salg
 • Kampkunst og
 • Elite Fitness, såvel som
 • Tonsvis af kurser
 • Læste bøger
 • Gennemførte Top Seminarer
 • Og Internationale Conventions

lykkedes det mig komplet at genskabe mig selv. Og danne et koncept, der nu skaber store forandringer for forretningsmennesker som dig!

HER KOMMER "THE 7-DAY QUANTUM LEAP BUSINESS COURSE!"

Grunden til at jeg udviklede det her kursus, var at jeg syntes der var mangel på effektive markedsførings - og salgs kurser, der virkelig gjorde en stor forskel for og rent faktisk gav deltagerne konkrete og brugbare værktøjer til at nå deres må indenfor relativt kort tid, efter at have gennemgået dem.

Det er præcis dét, det her kursus giver dig! Og MEGET mere. Vores elever fortæller, at de decideret er begyndt at flytte bjerge efter at have gennemført disse 7 fænomenale dage!

Uanset om du lige er startet ud som freelancer, eller har haft en mindre eller mellemstor virksomhed igennem flere år, så indeholder det her kursus alt det du behøver at vide, for at kunne føre din forretning videre til større mål og salg, rettet mod kunder - på næste hylde.

Dette kursus er OPSKRIFTEN på at komme til det næste niveau med din forretning!

HVAD DU VIL LÆRE I DETTE ENESTÅENDE 7-DAGES KVANTESPRINGSKURSUS! 

DAG 1 – LÆG EN STÆRK GRUND

 • Præsentation og velkomst af de heldige kursister– med den mest brugbare velkomstgave du nogensinde vil få! Garanteret! (Dit Unikke "Hvorfor")!
 • Præsentation af vores videnskabeligt beviste formel for success og maximale resultater´s framework – som virker 100%!
 • Superfoods, Boost-Pass og– Knivskarp salgstræning!
 • Morgen ritualer - og hvorfor de er så vigtige
 • Superfoods for mere energi, mental klarhed, øgede præstationer og høj produktivitet
 • Aktivering af din hjerne for forbedret produktivitet og hurtigere indlæring til fordel for dine kommende kvantespring i dit liv, din forretning og dit helbred!
 • Find dit indre "Drive" via de vigtigste spørgmål du nogensinde vil stille dig selv, via ressonement samt et ærligt og oprigtigt udtryk

”I dette første modul vil du lære hvordan DU tager roret i både dit liv og i din forretning, fra det øjeblik du vågner om morgenen!"

Som hundredvis af tidligere deltagende ledere, virksomhedssejere og freelancere præcis som dig, vil du starte ud med det bedste ben forrest med maximal energi og målrettet success. Du vil blive guidet i at finde ind til din kerne og dit drive, samt dit største "hvorfor", for at opnå mere fokus og få direkte adgang til dine inderste styrker og kræfter. Det vil således blive krystalklart for dig hvilke skridt du skal tage i forhold til ethvert af dine vigtige forretningsmål.

Du vil lære de 3 vigtigste hjørnesten, som komplet vil ændre dit mind-set og skabe den altafgørende "2-graders kompas justering", du behøver for at komme ind på den helt rette sti mod success - EEN GANG FOR ALLE!

Hvis du førhen har haft store kampe med at nå dine mål indenfor forretning og salg, er du i præcis samme båd som mange andre ligesindede mennesker. Men lige præcis i DIT specielle tilfælde, er det HER disse kampe ender! Vi guider dig igennem fra start til slut!

DAG 2 – DIN TIDSPLAN OG DIT NYE LASERSKARPE FOKUS

 • Hvad er det, der adskiller den succesfulde forretningsdrivende fra den ikke-succesfulde?
 • DIN transformation til den bedste version af dig selv! Herunder vores Succes Skabelon
 • Introducerende træning fra vores flagskipskoncept! Meditation 1 - Luk din indre kriger ud – Tænd op for din indre ild!
 • At stille de rette spørgsmål - for at få de rette svar!...
 • "Time Blocking" forklaret og indkorporeret – En af hemmelighederne bag dit nye og større momentum!

"Gennem dette andet modul, vil vi vise dig hvordan du bruger nogle af de stærkeste redskaber for succes, også brugt af verdens bedst betalte forretningsmennesker - de såkaldte "Top 2%", for at vække din indre kæmpe een gang for alle!"

Er du opmærksom på hvordan du planlægger og bruger din tid til dagligt - og bruger du din tid, så den arbejder FOR dig på mest fordelagtig vis og ikke IMOD dig?

"Time Blocking" er endnu en altafgørende del af din nye succesplan - både i forhold til din virksomhed og dit privatliv. Vi underviser dig i hvordan du bruger "tid" mest effektivt, for at få din produktivitet op ved siden af verdens mest succesfulde ledere!

Bare EET af elementerne fra dette modul, vil løfte din virksomhed op gennem de næste tre niveauer! Hvad er det succesfulde mennesker gør, som andre ikke gør? I dette modul vil du lære at nulstille dit mind-set og opnå succes gennem vores nøje udviklede framework opskrift for succes.

Du bliver som et ekstra plus guidet i at tænde op for din egen unikke gnist og i at jagte dine mål og drømme på mest effektiv vis! Her bruger vi værktøjer, kun anvendt af verdens top 2% forretningsmennesker/de højest betalte og mest effektive ledere på planeten. Denne del af træningen er normalt kun del af vores løbende flagskibstræning for større virksomheder.

DAG 3 – POSITIONERING

 • Målgrupper og "Personaer" - Find dit segment og din "favoritkunde" vha. vores unikke målgruppe analyse
 • Hvad er "Added Values" – for DIT produkt eller service? Og hvad betyder de FOR DIG!
 • Dine USP´s eller "Unique Selling Points" - for laser fokuseret markedsføring og branding!
 • Og vigtigst af alt - hvordan du tiltrækker et utal af kunder via Din ESP eller "Expert Story Positioning"!

"I dette modul vil du lære hvordan du placerer din service eller dit produkt foran dine kunder, således de ikke alene finder dig, men LØBER mod din forretning for at købe!"

Positionering er dét det hele handler om i dette fantastiske modul. Uden undervisningen i denne ekspert-viden-fyldte-dag får du meget svært ved at nå dine forretningsmål med 10 x normal hastighed. (Du finder ikke pt. denne form for træning andre steder i Danmark)

Med disse let anvendelige metoder, vil du kunne positionere dig selv så du ikke længere behøver at jagte dine kunder.  DE vil begynde at jagte DIG!

Ved du hvem dine virkelige kunder er, og hvad de VIRKELIG vil have? Hvis ikke, kan du tabe hundredetusinder og måske millioner af kroner i salg og kunder hver eneste måned. I dette modul gennemgår vi denne process skridt for skridt og finder ud af hvem de er, gennem vores rammende målgruppe analyse. Vi har set mange dygtige sælgere tabe vigtige salg på jorden, fordi de overså denne vigtige process!

Hvordan du leverer din tekst og de ord du bruger i din tekstforfatning, afgør om dine prospekter klikker på køb-knappen eller bare bevæger sig videre til næste tilbud i rækken af tilbud de konstant bliver bombarderet med hver eneste dag. Jeg VED hvor frustrerende det kan være, når ingen køber det du tilbyder. Jeg har selv været der. 

Her er en af de ting du skal være opmærksom på: Har du en god "krog" i form af en fængende overskrift? Og hvad får det din læser til at gøre?  Du vil lære hvordan du leverer dit budskab, således at det ubevidst får din læser til at klikke på din køb-knap allerede efter første øjekast!

Alle vores tidligere lederstuderende har lært at positionere dem selv. Og du vil, ligesom dem, lære dette på en sådan måde at det skaber tillid hos dine kunder, og præsenterer DIG som ekspert indenfor dit valgte område! Vores salgseksperter, som har mere end 30 års salgserfaring vil vise dig præcis hvordan. Det at opbygge tillid er en enormt vigtig del af salgsprocessen, så for din egen skyld - overse venligst ikke dette vigtige element, som får dine kunder til at ville købe igen og igen. Du er allerede en dygtig sælger. Du ved det bare ikke endnu.

Ja, Tak! Det Lyder Spændede! ▹

DAG 4 – DIN TRO, OVERBEVISNING OG DIT KROPSSPROG

 • Mentale Boostere
 • Meditation
 • Affirmationer
 • Visualisering
 • Kropssprog
 • "State Management"
 • Intuitiv Timing

I dette opsigtsvækkende og ekstremt inspirerende modul, vil du blive klædt på til at kunne udnytte kraften af målrettet meditation og visualisering, for at nå dine mål på en stille men mere tiltrækkende og kraftfuld måde, som næsten vil garantere de resultater du ønsker at opnå! Det er præcis den samme kraft elite sportsudøvere benytter sig af, når de går efter guldet!

Vi guider dig igennem den eksakte process for hvordan du kan flytte dig selv lysår forud for dine konkurrenter via direkte manipulation af din underbevidsthed.

Udover dette vil det give dig utrolige, men konkrete, resultatskabende værktøjer, der vil løfte dine salg og den slagkraft du har overfor andre mennesker! Hvad du siger og hvordan og hvornår du siger det, er en anden vigtig del af en god og produktiv salgsprocess i en succesfuld forretning.

Verdenskendte virksomhedsejere bruger allerede disse metoder med enorm succes! 

Vi har sammensat nogle af de mest kraftfulde teknikker, som vi udelukkende vil undervise i på dette enestående kursus! Du vil lære hvordan du på simpel vis kan omprogrammere dit sind, til at kunne tiltrække alle de rette muligheder, præcis når du behøver dem!

DAG 5 – DIN ARTIKULERING OG PRÆSENTATION 

 • Elevatortale
 • - Hvad du skal tænke på for maksimal slagkraft!
 • - Hvordan du skaber rapport og benytter dig af oprigtig omsorg, for at løfte dine relationer op til næste niveau af tillid og loyalitet!
 • Præsentér din virksomhed overfor din sidemand
 • Artikulering – Hvordan du benytter dig af ordets magt!
 • Tonefald
 • Timing
 • Tempo
 • Energi and entusiasme!
 • Video præsentation – Sådan skaber du slagkraft og salg! Skab din egen!
 • Salgstragten - Vejen til dine mest indbringende salg! (100.000,- og derover!)
 • Indvendingsbehandling
 • "Kold kanvas"
 • "Walk-Ins, der skaber respekt og beundring!
 • - Pludselige møder og deres store effekt og fordele!
 • - HVIS du gør det rigtigt, bliver DU "Top Of Mind"!

De ord du bruger kan enten få dit prospekt til at løbe til dig eller fra dig!

En af de vigtigste ting du kan lære som entrepreneur, er at udtrykke dig selv, så folk forstår dig og dit budskab. Og at gøre dette på en sådan måde, at dine kunder forstår præcis hvordan de kan drage fordel af dine unikke services, vil gøre dem meget mere tilbøjelige til at købe af dig!

Du vil blive i stand til at ændre kolde kontakter til varme leads, ved at gøre brug af effektive og guidende argumenter. Lær hvordan du skriver en appelerende elevatortale, som vil opbygge interesse hos dine prospekter og hjælpe dig med at få deres opmærksomhed, og få foden indenfor!

Vi guider dig igennem opbygningen af gode "salgstrakter" der konverterer og i at svare produktivt på dine prospekters argumenter, for at skabe en win-win situation for alle.

I dette modul vil vi som en ekstra bonus vise dig præcis hvordan du laver dine egne video præsentationer, så også DU kan begynde at nå dine salgsmål med mere end 2-300% hver eneste måned!

Dét er derfor dette modul er pakket med viden og information, som alene er mange hundredetusinde kroner værd! Og muligvis millioner, afhængigt af dit produkt. Hvis du implementerer denne viden efter forskrifterne, vil dette modul gøre den store forskel for dig og din virksomhed og skabe gennembruddet til højere status og succes!

DAG 6 – BRANDING & MARKETING

 • Associationer & ”Mental Triggering”
 • Specielle konverterende gimmicks der vil rette folks opmærksomhed mod din virksomhed på en helt ny og uventet måde!
 • Hvordan du kan skabe 100 gange flere salg på et øjeblik vha. strategiske samarbejder!
 • Social media marketing og salg
 • Youtube video´er med Kant!

I dette modul vil du lære hvordan du kan brande og markedsføre din virksomhed, for virkelig at sparke den igang! Både Offline - og mest af alt ONLINE!

Uden dette modul, vil du ofre tons af frustrerende timer af din kostbare tid og muligvis ende op med at placere din virksomhed ved siden af andre mislykkede og uheldige aktører!

Det er sandsynligvis ikke det du ønsker for din virksomhed. Men fortvivl ikke. Ved hjælp af elementerne præsenteret her, vil du kunne sætte det lange ben først og med lidt snilde, strategisk placere din virksomhed mere fordelagtigt end dine konkurrenter!

Du vil simpelthen lære hvordan du implementerer nogle af de mest kraftfulde værktøjer indenfor markedsføring og salg og efterfølgende være i stand til at skabe dit helt eget kundevindende indhold til din online forretning! Er du klar til virkelig at give den gas med online salg? Vi har set det ske mange gange og vi vil elske at give dig og din virksomhed de samme resultater! Hold på livrem og seler!

Denne viden kommer direkte fra verdens mest succesfulde mestre indenfor "online content" og branding! Lov dig selv een ting, at du ikke misser DET her modul! Det vil være nærmest kriminelt overfor din ellers kommende blomstrende virksomhed!

De markedsfører sig selv via Youtube og andre medie platforme, netop pga. disses fænomenale slagkraft og funktionalitet! Det er effektivt og det virker! Hvis du ønsker at tiltrække dine prospekters opmærksomhed, er du nødt til at lære at tænke kreativt og ud af boksen!

Dette modul vil vise dig præcis hvordan!

Ja, Tak! Reservér Min Plads NU! ▹

DAG 7 – PRODUKTION OG UDVIKLING

 • Dit logo
 • Dit framework
 • Webdesign og valg af farver - Hvordan du skaber en konverterende hjemmeside for din forretning!
 • Recap og Konklusion
 • Evaluering og Feedback

I det sidste modul af kurset vil du implementere alt hvad du har lært - og simpelthen sætte HELE SALGSMASKINEN IGANG! Til syvende og sidst handler det om at gribe til HANDLING!

Vi er her for at hjælpe! Du bliver sat igang med at skabe det vigtigste indhold du nogensinde kommer til at skabe. Dit "business image" bliver sat i sten! Og du er nu på vej ind i en helt ny livsstil fyldt med selvtilfredshed, målrettet vækst, klarhed, overflod af kunder og øget livskvalitet!

Den information du ligger op på din hjemmeside eller "landing page" og mest af alt, hvor på siden du placerer det, vil afgøre om folk vil købe af DIG eller hurtigt bevæge sig videre til næste konkurrent!

Det er bevist gang på gang at den viden vi serverer i dette modul, ofte fører folks virksomheder mod outrerede salgstal!

Webdesign kan være en drøj omgang og det er en udfordring at skabe et website, der konverterer!

Men der er bestemt gimmicks til modvirkning af dette scenarie, du IKKE ønsker at gå glip af, som vil gøre hele arbejdet meget lettere! Hvis du på den anden side går glip af denne viden, vil du fortsat miste MANGE tusinder af kroner og utallige kunder HVER ENESTE DAG!

Du bør opnå øjeblikkelig genkendelsesværdi med dit logo! Vi gennemgår de livsvigtige elementer du behøver at vide. Har du et veludviklet framework? Hvis ikke, går du glip af et af de vigtigste elementer i forbindelse med din branding! Hvis du allerede har et, kan det være du mener det kunne blive meget bedre, ved at få en ekspert til at kigge det igennem. Men hvad ER et "Framework"? Og hvorfor er det så vigtigt for DIG? Det viser vi dig.

Så vær sikker på at du samler alt sammen af det du har lært og drager nytte af ovenstående, med det ene mål for øje - at forvandle ord, grafik og billeder til GULD!

JA! Jeg Booker NU, Inden Der Er Udsolgt! ▹

DERFOR, ER DET LIGE NOGET FOR DIG!

På dette banebrydende kursus vil vi tage dig i hånden og vise dig tons af konkrete ting du kan implementere med det samme, for at nå dine mål og drømme 10 x hurtigere end du nogensinde har drømt om! Den viden kurset indeholder vil løfte din virksomhed og livsstil til helt nye højder!

Din klarhed omkring dine næste skridt vil begynde at manifestere sig allerede indenfor de første TO dage af kurset! Du vil begynde at se løsninger du aldrig havde tænkt på før. Og logisk nok.

Det er viden der kun er kendt af få mennesker. Det er et kvantespring for din virksomhed, du ikke ville gå glip af, hvis bare du vidste hvor meget tid og hvor mange penge og fejl dette kursus vil spare dig for!

Hver dag introducerer vi dig for et nyt område, der vil gøre dig i stand til at bruge dig selv på en måde du aldrig havde overvejet før. Hemmeligheden til succes ligger i DIG. Og vi vil flytte din opmærksomhed hen på hvordan du vækker disse indre kvaliteter, så du kan begynde at øse indefra! Kreativitet, produktivitet og succes vil blive en selvfølge for dig, når du har afsluttet dette kursus.

Du vil få så meget inspiration og viden, at både du og din forretning vil bevæge sig mod helt nye  hastigheder for hvor hurtigt og effektivt du når dine mål og deadlines.

Vores elever påstår ofte at de har fået så meget viden med hjem, at de nu ved præcis hvad de skal gøre et helt ÅR forud! Hvis ikke dét er en fantastisk engangs investering, ville vi ikke eksistere idag!

Der findes simpelthen IKKE ET ENESTE kursus som dette - i Danmark!  Vi kommer til at skubbe til dig indefra og rodfæste nye success vaner i dig, så du aldrig vil se tilbage på dig selv eller din virksomhed på samme måde igen. Faktisk vil du spørge dig selv "Hvordan kunne jeg nogensinde leve som jeg gjorde før?!"

Nu er det her! Det du har ledt efter. Det er LIGE for næsen af dig. Alt er op til DIG nu. 

Træffer du én enkelt beslutning om at skyde dit liv fremad, en gang for alle?! Eller foretrækker du at blive hvor du er, og føle du er stødt på en mur og aldrig have chancen for at deltage på dette kursus igen, for fortsat at undre dig over, hvornår dit næste gennembrud kommer?

DIN CHANCE og tid er kommet! Her og nu. Livet handler om at række ud og slå til, når mulighederne opstår!

Den bedste investering du kan foretage, er investeringen i dig selv!

Ja, Jeg er Klar Til at Berige Mit Liv! ▹

DERFOR ER DET ANDERLEDES!

Vi kombinerer den seneste neurovidenskab, high performance viden, fantastiske og resultatskabende metoder, ekspert salgsviden, helse, klarhed og energi-optimerende dagsordener med "Mastermind Time Management" og produktivitet - I EEN ENKELT PAKKELØSNING!

Vi er unikke på baggrund af måden vi underviser og rodfæster vigtig viden i vores elever på!

Valget er DIT - NU!  IKKE I MORGEN!

SLÅ TIL NU - før ALLE pladser er revet væk!

Vi har desværre kun 50 pladser! Efter dette - vil samtlige andre hamre på døren.

UDEFRA!

Hvis du vil være en af de få heldige, der fik foden INDENFOR i tide, så er det nu! Den viden vi levererer er viden vi helst kun vil undervise så få som muligt i, da vi naturligvis er med til at skabe mere konkurrence for alle. Så netop DERFOR vil jeg anbefale at du handler hurtigt!

Medmindre du hellere vil undre dig over hvor du kunne have endt op med dette vilde 7-dages kursus, der rent ud sagt ændrer folks liv - og giver dig et kvantespring indenfor markedsføring og forretningsdrivelse!

FOR DIN EGEN SKYLD - VENT IKKE FOR LÆNGE – OG TÆNK DET IKKE IHJEL!

TRÆF DIN BESLUTNING FØR DIN KONKURRENT!

SLÅ TIL NU!!

Ok! Jeg Booker NU, Inden Der Er Udsolgt!▹

DERFOR, ER DET ET RYGENDE GODT TILBUD!! 

Hvis nu du SELV skulle finde ud af al den viden kurset indeholder, på egen hånd, ville det tage dig mellem 5 og 10 års intensiv research og træning. Jeg har selv brugt det meste af mit liv på at lære alt om de elementer kurset indeholder, for at blive i stand til at sammensætte dette kursus for dig, med de stærkeste metoder og mest effektfulde elementer. Der er altså INGEN SPILD TID eller indhold, som ikke er relevant for din fremgang!

Indenfor markedsføring - og forretningsverdenen, betaler du enten med tid eller kroner og ører, for at lette din læringskurve og forkorte din læringstid. I dette tilfælde sikrer vi at du IKKE kommer til at bruge 10 år på selv at finde ud af alt det kurset indeholder, hvilket forresten for det meste resulterer i udbrændthed langt inden målstregen er nået. Nej, vi leverer SAMTLIG den viden på bare EN ENKELT UGE!!! Tal om at SPARE TID!!

Dette kursus er intenst og propfyldt med råd, vejledning og viden du ellers ville skulle betale en international professionel coach flere hundrede tusinde kroner for at undervise dig i en-til-en. Jeg ved det! For jeg er selv gået den vej. Men siden det i dette tilfælde handler om træning af flere elever på een gang, er vi i stand til at reducere omkostningerne så meget, at de fleste seriøse entreprenører og freelancere, som er top seriøse omkring deres forretning, vil være i stand til at håndtere prisen og på samme tid endda se det som et fænomenalt tilbud!

Jeg giver DIG EN HEL UGE af min FULDE OPMÆRKSOMHED og hjælp! Side ved side, skulder ved skulder, så det er fuldstændigt UMULIGT at tænke dette kursus ikke vil flytte dig og din virksomhed opad i rivende tempo mod flere kunder og succes! For at give dig et simpelt og let forståeligt eksempel har mine tidligere elever fået så stort et skub i deres forretning de aldrig nogensinde ville have fået hvis de ikke havde deltaget.

Jeg forstår hvis du ikke umiddelbart tror mine ord, med det samme. Vi kender ikke hinanden, ENDNU. Så jeg vil invitere dig til at gennemse mine elevers udtalelser for dig selv i ro og mag og du er naturligvis også velkommen til at lave en dybdegående research på hvem jeg er!

Her er nogle af mine elevers og studerendes kommentarer om dette nye og banebrydende kursus, rettet mod ét bestemt resultat - GENNEMBRUD!

Kurset giver dig viden til at nå næste succes-niveau, bryder dine nuværende ikke-fungerende arbejdsmønstre og hjælper dig med at skabe en komplet forretnings-metamorfose indenfor salg, produktivitet, mål og drømme, der bliver nået - præcis på samme måde som det gjorde for min egen og andre menneskers virksomheder!

"Jeg har gennemgået Di Johansson´s salgsseminar og det gav mig et nyt skud af salgsenergi såvel som effektive tilgange til nye salgsprocesser. Derfor har seminaret givet resultater. Seminaret giver dig et hav af brugbare og let forståelige teknikker og metoder. Jeg vil anbefale alle, der har med salg og forretning at gøre, at tage "The 7-Day Quantum Leap Business Course"!

Line Skov Randrup

Kommunikations-konsulent & Journalist 

"Di Johansson skaber kreativt en bro mellem det høj-disciplinerede, fokuserede og bestemte mind-set bag kampsport for effektivt at forbedre salgs-cyklusen i praksis. Disse principper er simple i deres teori, men stadig højt avancerede og innovative og indtil videre ikke set indenfor forretningsverdenen! Hvis din virksomhed eller kommende virksomhed har forhåbninger om at have en konkurrencemæssig fordel, så indfør de 7 hemmeligheder Di Johansson gennemgår i hans 7-dages seminar. En energisk måde at sparke din forretnings produktivitet og salg op til næste niveau af succes! BAM!" 

Angel Carlton

Human Development Specialist & Chief Creative Officer hos Power Up People! Inc. - Texas

"Jeg har været deltager på et ret så inspirerende salgskursus ved navn "The 7-Day Quantum Leap Business Course" Jeg synes bestemt at de pointer der har at gøre med at løfte kroppens og psykens aktivitetsniveau, for at blive i stand til at tage de sidste skridt ud over rampen, var fantastisk! Jeg kan varmt anbefale Martial Arts Sales Academy til alle ledere og salgsmanagere, der lige står og mangler "Dét" perfekte optimeringsværktøj for eksplosiv vækst indenfor salg og forretning udover alle forventninger! 

Søren Ø. Skadhede

HR Konsulent hos +Add Value - Danmark

Ok, Overbevist! Book Min Plads NU!▹

Det her er en "NO BRAINER" – du KAN ikke tabe på den her!

Hvis du implementerer strategien fra kurset og gør brug af dine nyopdagede værktøjer, vil dette kursus skabe en verden til forskel for hvordan du ser på og performer indenfor salg, branding og markedsføring allerede indenfor den nærmeste fremtid!

Dine drømme KAN blive til virkelighed og ofte kræver det bare en enkelt "skift" i måden vi tænker på, samt en 2-4 graders justering af kompasset, før vi begynder at præstere i verdensklasse, når vi strukturerer og når ALLE de mål vi sætter os!

Tro mig - jeg har selv været der. Mange gange. Og jeg ved præcis hvad du virkelig behøver og vil drage stor nytte af, for at kunne skabe det skift ind til en helt ny dimension hvor alt begynder at falde på plads!

Afslut din kamp NU! Og INVESTÉR I DIG SELV! Du kommer IKKE til at fortryde det!

HØR HER - JEG GARANTERER DET!

Hvis ikke du er fuldt ud tilfreds og overvældet af glæde med det indhold du får på bare de første TO dage af kurset og de ting du begynder at se dig selv være i stand til at udrette lang tid efter endt kursus, skal du bare spørge éen gang om at få pengene tilbage - lige efter andendagen og det vil ske helt uden brok fra min side! (Du får altså IKKE hele kurset gratis, da det er hyper spækket med guldkorn, der gør den afgørende forskel for dig og din forretning! Rimeligt eller Rimeligt?!)

Så du har altså mulighed for at gennemføre de første to dage fuldstændig GRATIS og på MIN regning! Det kalder jeg en garanti der sparker R.Ø.V.!

Men det indebærer naturligvis at du ikke får glæde af de sidste 5 dage på kurset, hvor vi VIRKELIG skruer op for charmen og overleverer! Alt skal være ret.

Lyder det godt?! Da jeg selv startede ud indenfor forretning, ville jeg have ønsket at nogen var kommet til mig med denne viden, så jeg ikke selv havde spildt flere hundrede tusinde kroner hvis ikke mere end en million - ved at lære af mine egne fejl!

Ja, Tak! Jeg Tager Roret Og Slår Til!▹

"En af de største fejl folk laver, er IKKE AT HAVE EN OPSKRIFT PÅ SUCCES! Det er ikke alene spild af tid og penge, men spild af LIV!" 

Lov mig at du ikke laver samme fejl. Det vil i værste tilfælde ødelægge dit liv i en lang periode og resultere i katastrofe, hvis du gør som jeg gjorde.

Og det vil tage dig ÅRTIER at komme tilbage endnu stærkere. At se dig gøre DÉT, ville gøre mig RIGTIG ked af det på dine vegne.

Det er med garanti heller ikke det du vil. Gør dig selv en tjeneste AT HOPPE PÅ DET HER KURSUS - det vil sparre dig både tusinder af frustrerende timer, MASSER AF HOVEDPINE OG PENGE i det lange løb!

Du vil bevæge dig lysår længere end dine branchekonkurrenter og imponere både familie og venner med de valg du træffer efter kurset og den selvsikkerhed du træffer dem med!

Prisen er  kun 29.997 Dkr Incl. Moms - LIGE NU OG IDAG!

Jeg vil have du får succes! Og jeg vil gøre A.L.T. i min magt for at hjælpe dig med at få det til at ske, igennem disse 7 dage samt det følgende år! Yes, præcis! - Fra og med du registrerer dig, får du GRATIS træning et helt ÅR fremadrettet - sendt direkte til DIN e-mail adresse!

Det kan ikke blive nemmere! Du vil sågar kunne sidde på en bounty ø og nyde solen, mens du ser de mange lærerige video´er, med den succes du kommer til at skabe for dig selv og din virksomhed! For denne træning vil ALENE åbne dit sind for hvad du kan skabe og blive til! Video træningen vil holde dig til ilden og sætte gang i dit momentum for alvor!

Nogensinde hørt om "Laptop-livsstilen"?...

Hvordan lyder 4-timers arbejdsuge fra din bærbar HVOR SOM HELST du ønsker at sidde i verden?... 

Det er bare én af de ting du vil kunne bruge kurset til.

Så hvad venter du på?? Har du nogensinde tænkt "JA, dette er lige hvad jeg har behov for!" - for derefter at se det forsvinde som dug for solen lige for øjnene af dig?

Vi har som nævnt KUN et begrænset antal pladser og så lukker og låser vi døren!

Det er PRÆCIS det der vil ske, hvis ikke du udnytter denne ENESTÅENDE CHANCE for at løfte dit liv til en helt anden dimension for store præstationer og økonomisk overflod!

Jeg Er Færdig Med at Gro Fast!! ▹

SLÅ TIL NU!!

FØR DET ER FOR SENT!    JEG HAR SET DET SKE!  PLADSERNE BLIVER REVET VÆK!

Her kommer en EKSTRA BONUS du får med ved køb IDAG!! YES, Jeg er i godt humør!!

Hør her - Gennemfør kurset og omsæt din nye viden til handling i 8 uger, hvor du sender mig dine kampe, succes historier og gennembrud - og jeg giver dig personligt adgang til mit SPRIT NYE tekstforfatterkursus - "MASTERMIND COPY WRITING"! 

Her lærer du ALT om tekstforfatning der rammer DIT publikum - og så på DANSK!

WHAT?! HELE TO KURSER??!!

JA! Dette kursus underviser dig i hvordan du skriver e-mails, så de rammer dit publikum på en måde du aldrig før havde troet var muligt! (Og naturligvis øger dine salg med 4-500% eller mere)  Vi vil vise dig præcis hvordan du skriver dig ind i sjælen og tegnebøgerne på dit publikum (din liste), mens du underviser dem i DIN PASSION og tjener FLODER af penge på at gøre det! 

YES – FLODER!!

Og oveni det, vil jeg, hvis du holder dit fokus - give dig....

 • Det komplette kursus kompendie – som er en 30 siders SERIØS samling af specielle og sjældne nøgler til success!
 • DIN EGEN PROFESSIONELLE virksomheds reklame video til de sociale medier! FÆRDIG, medredieret og masteret af selveste JIMMY FALINSKI (Toyota, Coca-Cola, LEGO, etc..) !!! til at bringe DIN virksomhed til live ONLINE - og skabe 100-1000 gange flere kunder end pt! Dette vil blive dit NUMMER ET markedsførings - og BRANDINGS VÆRKTØJ! Alene denne video har en værdi af hele kursets pris!! Ja, MINDST 30.000 Dkr!!
 • Den nye bog ”The 7 secrets for why you don´t sell !”
 • SAMT - for at det ikke skal være løgn, ET HELT ÅRS ADGANG TIL DEN UNIKKE MASTERMIND GRUPPE - EXPERTS ACCOUNTABILITY TEAM!! (VÆRDI: HELE 350,-/md i et helt år!)
 • Vores geniale værktøjer og daglige fysiske øvelser for høj produktivitet!

Jeg er nu HELT sikker på at dette vil være DIT LIVS BEDSTE BESLUTNING OG INVESTERING MOD ENDELIG SUCCES OG GENNEMBRUD!! Du KAN simpelthen ikke fejle med denne monsterpakkeløsning! MEDMINDRE DU ABSOLUT VIL!

Den fulde pakkeløsning er SÅ SPÆKKET med rigt indhold, at du aldrig vil tilgive dig selv, hvis du ikke hopper på kurset NU! Dette kursus bliver IKKE lanceret igen med samme indhold, da der ligger UTROLIGT meget arbejde bag det!! Og præcis derfor vil det bane vejen for DIN forretning, hvor du vil opnå dine mål 10 x hurtigere og nemmere end nogensinde før!!

Tro mig. Jeg taler fra hjertet og af egen erfaring.

Jeg kæmpede for det. Det behøver du ikke nu!

Så IALT FÅR DU!...

 • De 7 Fantastiske Moduler om Branding, Salg og Markedsføring! VÆRDI: 29.997,-
 • Det vilde ”Copy Writer Kursus” om tekstforfatning og E-Mails! VÆRDI: 14.997,-
 • Det komplette kursuskompendie for 7-dages kurset! VÆRDI: 4995,-
 • Din EGEN hårdslående reklame for DIN virksomhed - Medredigeret af Editor for Coca-Cola, LEGO og Toyota - Jimmy Falinski!! Værdi: 29.995,- !!!
 • ET HELT ÅRS ADGANG til Experts Accountability Team!!! VÆRDI: 4200,-
 • Vores geniale værktøjer og daglige fysiske øvelser for høj produktivitet! VÆRDI: UVURDERLIGT!

Her er IALT for en værdi af MINDST 84.184 Dkr!!... Det sker med garanti IKKE igen!!

BOOK DIN PLADS NU!

OG HUSK AT DETTE ER ET ENGANGS-TILBUD - VI KOMMER IKKE TIL AT AFHOLDE DETTE SAMME KURSUS IGEN!! OG SÅ VIL JEG MINDE DIG OM AT PLADSERNE BLIVER REVET VÆK MENS DU LÆSER DETTE! SÅ SKYND DIG!!

START NU – MED AT MANGEDOBLE DIN INDTÆGT!

Klik nedenfor! Og bliv en del af en ny race af entreprenører, som kan vælge at arbejde fra en stillehavsø, og tjene kassen!!

SLÅ TIL NU - FØR VI LUKKER FOR TILGANG!!

JA!! Jeg Er Klar Til Succes NU!! ▹